lauantai 19. huhtikuuta 2014

Ei mitään asiaa..

moi :)

en oo tullu postailemaan ku ei oo kuvia eikä mitään erikoista oo muutenkaan tapahtunut.... + että blogger lagaa mun koneella, mut ei muilla koneilla, wut ? :x

ollaan menty koulua, yks tunti oli maastossa. maastossa meinin Manulla, joka oli yllättävää kyllä ihan hirveen laiska... sitten oon menny myös Vikellä, Viltsulla ja Aronilla. toissa viikolla oisin menny Anjalla, mut kaaduin päivällä ja nilkkaan sattu ni en menny tunnille...

tunneilla ollaan tehty ihan perusjuttuja. koulutunnilla, minkä menin Viltsulla alkuverkattiin normisti ja sit laitettiin raipat pois. tehtiin siirtymisiä ja laukassa paljon pidennyksiä ja lyhennyksiä. tunti meni tosi hyvin :)
viime viikolla menin Viltfsulla eesteitä. Viltsun hyppytyyliin en oo tottunu yhtää, ni oli muutama tippuminen aika lähellä. Viltsu oli kuitenki tosi kiva ja meni hyvin :)

tällä vikolla menin Aronilla maastiksille. Aronilla en oo ennen menny ni vähän jännitti ennen tuntia. Aron oli kentällä alkuverkassa tosi laiska ni olin vähän epätoivosena lähössä maastiksille. Aron oli kuitenkin maaastiksilla ihan tykki, lähti melkeen käsistä :D oli kyl tosi kiva tunti!

kuviahan siis ei oo ni sori tosi paljon :( kesällä EHKÄ  saan uuden koneen ni sit vihdoi pääsen laittamaa kuvia...

mut nyt kuitenki seuraavaan kertaan
♥: Eppu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti